Reserva la teva visita guiada escolar!


visites escolars aiguanaturTenim el plaer d'anunciar-vos que tornem a obrir les nostres portes a les escoles i grups educatius per oferir una experiència única d'aprenentatge en un entorn natural excepcional com és el Toscar, al Parc Natural dels Ports.


AiguaNatura, coneguda pel seu compromís amb la sostenibilitat i la biodiversitat aquàtica, ofereix als estudiants l'oportunitat d'immergir-se en el món de l'aqüicultura i la vida aquàtica d'una manera interactiva i enriquidora. Durant la visita guiada, podreu explorar diverses instal·lacions, aprendre sobre la fauna i flora local i descobrir com es duu a terme la cria sostenible de peixos d’aigua dolça, així com la tècnica de l’aquapònia, que combina la cria de peixos amb la producció de plantes d’horta.


1. Recorregut Educatiu: Els nostres educadors ambientals us guiaran per les instal·lacions on coneixereu de prop els processos de cria de peixos i podreu veure de primera mà les espècies aquàtiques autòctones.


2. Interacció Pràctica: Apostem per la participació activa dels estudiants, permetent-los experimentar l'aqüicultura de manera pràctica per aprendre sobre la importància de la conservació dels ecosistemes aquàtics.


3. Consciència Ambiental: AiguaNatura dels Ports es dedica a promoure la consciència ambiental entre els joves. Durant la visita, es discutiran temes relacionats amb la conservació i la sostenibilitat.


4. Diversió Educativa: Les visites guiades estan dissenyades per ser educatives i divertides alhora, oferint als estudiants una experiència inoblidable.
AiguaNatura dels Ports espera donar la benvinguda als estudiants de totes les edats i contribuir a la seva comprensió de la importància de preservar i cuidar els nostres ecosistemes aquàtics. Reserva la teva visita ara i uneix-te a aquesta emocionant aventura educativa en plena natura!
Per a més informació i reserves, comunica't amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

629088601
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com