Fotografies i comentaris dels visitants

Screenshot 20180430-073427

Buenas, aquí te envío el bono regalo de Decathlon. Con el otro de Orange nos gustaría ir otro día, así tengo una escusa y me llevo a la mujer también. Así podemos pasar otro día maravilloso en AiguaNatura. Además hoy a sido mi primera vez a la trucha y lo he pasado genial! No lo olvidaré!! Gracias.

Bogdan


aiguanatura-decathlon-01
aiguanatura-decathlon-02
aiguanatura-decathlon-03
aiguanatura-decathlon-04
aiguanatura-decathlon-05
aiguanatura-decathlon-06
aiguanatura-decathlon-07

Dissabte vam estar passant el matí amb tu a Aiguanatura, va ser una experiència molt divertida, els nois que van pescar van marxar molt contents i les explicacions que ens vas oferir van enriquir la jornada, vam quedar amb ganes de tornar. Tal com vam quedar t'adjunto algunes fotos. I per cert!!! El peix va quedar boníssim!!
Gràcies per tot! Una abraçada!
Irene Carbó Audí


aiguanatura-decathlon01-02
aiguanatura-decathlon01-03
aiguanatura-decathlon01-06
aiguanatura-decathlon01-08

Familia De Los Santos

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com