Seguim millorant dia a dia

22 Novembre 2018

A AIGUANTURA DELS PORTS seguim millorant dia a dia, aquest cop gràcies a un ajut gestionat a traves del Parc Natural dels Ports dins del PDR.cat2020 alhora que amb fons europeus.
Les millores que volem compartir amb tots els amants de la natura son les accions d’integració paisatgística, condicionament de connectors biològics i condicionament de colomars, vedrunes i d’altres per afavorir espècies d’aus i quiròpters d’alimentació insectívora.
A Setmana Santa tornem a obrir les nostres instal.lacions i us convidem a que vingueu a veure i gaudir de les novetats.
Estem molt satisfets i agraïts pel suport rebut per poder seguir treballant en la millora del espai que ens envolta, afavorint la biodiversitat i sostenibilitat del Parc.

aiguanatura fusta  caseta ocell  aiguanatura plant  pdrcat2020 

logo pnp 100px

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com