Biodiversitat i custòdia al Bc. de la Conca. Setmana Natura

28 de maig de 2018

La primera aturada s’ha fet a la finca en custòdia d’AiguaNatura on hem estat testimonis de l’esquilada amb tisores, de les ovelles que formen part del seu projecte de sostenibilitat ambiental. Després de recollir la llana, una interessant visita per les instal·lacions per conèixer a fons el projecte de la mà de la seva promotora. (per més informació feu clic aquí)

aiguanatura-ovelles-001
aiguanatura-ovelles-002
aiguanatura-ovelles-003
aiguanatura-ovelles-004
aiguanatura-ovelles-005

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com