Jornada anual de la XCT

xtc2016
Enguany la jornada es va celebrarar a Can Coll CEA, a Cerdanyola del Vallès, el dijous 17 de novembre de 2016.

La Jornada anual és un esdeveniment que preten ser un punt de trobada i debat entre les entitats i persones interessades en la custòdia del territori i a la vegada un lloc on donar resposta a les necessitats formatives del col·lectiu.

Graëllsia va assistir amb tot el seu equip i va exposar el seu projecte de Custòdia Fluvial en aqüicultura sostenible que tenim junt amb Aigua Natura dels Ports.

Mes informació

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com