Truita de riu amb cansalada

truita-escabetxada-aiguanat

Ingredients

4 truites de riu ( La peixetera que ens les deixi netes i sense espina) ,4 talls de beicon una mica gruixuts, sal, oli, pebre, i ametlles.

Elaboració

Salpebrar les truites i farcir-les amb els talls de becon, lligar-ho amb dos escuradents perque no s'obrin.
En una safata per el forn, posar un bon raig d' oli, posar-hi les truites al damunt, picar unes quantes ametlles i posarles al
damunt les truites. Ficar la safata al forn previament calentat a 200º i deixar-ho coure uns 15 minuts, acabar amb el gratinador per daurar les ametlles.

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com