Truita de riu amb bolets del bosc

Truita-de-riu-amb-bolets-de

Ingredients:
2 truites de riu, 100 de pastanaga, 1 ceba, 50 gr. d'escalunyes, 200 gr de bolets de bosc, 2 alls, 1/4 l d'oli, sal i pebre, una mica de farina, brou de gallina, escuradents.

Elaboració:

1.-Netejar les truites i treure l'espina central .2.-Obtenir-ne dos filets de cadascuna. 3.-Posar sal i pebre ; enrotllar i posar un escuradents per mantenir la forma.4.-Enfarinar i fregir.Treure i reservar . 5.-En el mateix oli posar-hi la un all, pastanaga, ceba i l'escalunya, tallats per a sofregit.6.-Quan estigui bastant fet posar-hi els bolets de bosc, nets de terra, escorreguts i tallats, segons la mida que tinguin.7.-Al cap d'un moment posar els rotlles de truita . 8.- Ofegar be i després afegir una mica de brou, per allargar la cocció i que tot quedi lligat i al seu punt ( 12 min.)

 

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com