Truita de riu amb ametlles

truita-de-riu-amb-ametlles

4 Truites
150 gr. d'ametlles
Farina
1 llimona
Mantega
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre


ELABORACIÓ

Netegem les truites, les eixuguem, les salem i les passem per farina.

Les posem a fregir, amb foc viu, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva. Amb cinc minutets per banda ja estaran rosses, llavors les reservem.
En la mateixa paella hi posem una cullerada de mantega, la deixem fondre i hi afegim les ametlles, tallades longitudinalment. Hi tirem una mica de sal i pebre negre i sense deixar de remenar les daurem a foc viu. Un cop daurades hi tirem el suc de les llimones. Ho deixem fer un minutet i cobrim les truites amb les ametlles i la salseta.

 

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com