25-09-2016: SOM TERRA SOM AIGUA

graellsia01

Jornada de Voluntariat Ambiental a Aigua Natura dels Ports.

Aquest passat diumenge vam poder gaudir d’un Jornada de Voluntariat ambiental , amb més de 40 voluntaris amb molt bona energia i ganes d’apendre.

Junt amb Decathlon Tortosa , vam visitar les tres zones de cria , reproducció i creixement de les truites del Projecte de Aigua Natura. L’Anna, l’amfitriona , ens va explicar tots els processos per tal de mantenir i treballar la cria d’aquest peix d’una manera sostenible.

Vam acompanyar la Jornada amb explicacions per concienciar de la importància del reclicatge per a la conservació de la natura.

Decathlon Tortosa va obsequiar a tots els voluntaris , d’un àpat i una samarreta Decathlon.

Finalment vam iniciar a tots els voluntaris a la pesca turística sense mort.

Al següent enllaç podreu veure totes les fotos de la Jornada:

Galeria SOM TERRA , SOM AIGUA

font: http://graellsia.org/jornada-de-voluntariat-ambiental-a-aigua-natura-dels-ports-25-09-2016/

Objectiu

AiguaNatura dels Ports és una empresa que neix amb l’objectiu de reconvertir una piscifactoria de producció tradicional de truita en un espai nou de coneixement i diversió al voltant de l’aqüicultura, l’aigua i l’educació ambiental, des d’un vessant sostenible i d’esbarjo, per grans i petits.

Entorn

Dins d’un entorn indescriptible per la seva màgia i bellesa natural, que té com a protagonista principal l’aigua, es planteja la possibilitat d’adaptar unes instal·lacions productives envellides pel temps i amb un gran recorregut històric dins del patrimoni industrial de la Vall del Toscar, en un lloc obert a tothom per passar una bona estona desconnectant de la civilització i gaudint de la natura dins d’un espai Natura 2000 a més de Reserva de la Biosfera.

Creixement

AiguaNatura dels Ports és un projecte de llarg recorregut que de mica en mica anirà desenvolupant diferents aspectes complementaris dins del món de l’aqüicultura com son la pesca turisme, l’educació ambiental, la recerca i la defensa de la biodiversitat a través d’espècies autòctones amenaçades, sempre sota un prisma de sostenibilitat amb l’entorn, coneixement i educació ambiental.

Disseny totsdos.com